fbpx
Сьогодні
Відео 11:20 20 Чер 2018

У Харківській міськраді виникла бійка, у приміщення кинули димові шашки

У Харківській міськраді почалася бійка між активістами та охороною, яка напускала їх на сесію міської ради.

Про це повідомляє Депо.Харків.

Активісти спочатку провели пікет біля мерії з вимогою забезпечити допуск всіх бажаючих на сесію міськради. Вони зазначають, що щоразу подають заявки на участь у сесії, однак їм відмовляють через те, що начебто в сесійній залі немає вільних місць.

Після акції активісти спробували пройти до зали засідань, але у коридорах міськради виникла штовханина між ними та муніципальною охороною.

Під час штовханини невідомі розпилили газ, який почав потрапляти у приміщення сесійної зали.

Головуючий на сесії мер Харкова Геннадій Кернес попросив відкрити вікна, заявивши, що "вони (активісти) шашки кидають тут, меблі розкидують".

"А можна закрити ці вікна? Дим пішов, треба вікна закрити і все. Якщо поліція не реагує, коли витравлюють депутатів, то все зрозуміло, з ким тут поліція дружить", – сказав Кернес.

Далі чоловік з шевроном муніципальної охорони розпилив газ з балончика в сторону активістів, які намагалися піднятися в зал. Також у приміщенні підпалили димові шашки.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: