fbpx
Сьогодні
18:09 20 Чер 2018

Резонансне викрадення немовляти в Києві: дівчині дали 2 роки колонії-поселення

Оболонський районний суд Києва оголосив вирок 21-річній Даяні Шаль, яка у жовтні 2017 року викрала двомісячну дитину із приміщення дитячого садка на Оболоні.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Згідно із рішенням суду, Шаль отримала покарання у вигляді двох років обмеження волі з відбуванням цього терміну у кримінально-виправній установі (якій саме – не повідомляється). Суд визнав її винною у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.146 КК України – "незаконне позбавлення волі або викрадення людини".

Під часу судового розгляду обвинувачена повністю визнала свою вину у вчиненні злочину та просила суд звільнити її від відбування покарання із встановленням іспитового терміну.

Однак прокуратура розглядатиме питання про можливість внесення апеляційної скарги на вказаний вирок, оскільки під час розгляду справи державний обвинувач, враховуючи тяжкість вчиненого злочину, просив суд призначити їй більш суворе покарання – у виді реального позбавлення волі, а не його обмеження, строком на 2 роки.

Нагадаємо, 20 жовтня 2017 року Даяна Шаль таємно викрала із дитячого садка №606 в Оболонському районі Києва двомісячну дитину, яку у візочку залишив батько – він прийшов до садочка, щоб забрати старшу дитину.

Наступного дня завдяки допомозі небайдужих громадян та оперативній роботі правоохоронців викрадачку затримали в селі Новосілки Вишгородського району Київської області. Немовля у задовільному стані повернули рідним батькам. Свій вчинок жінка пояснила бажанням залишити дитину собі та видавати за власну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: