fbpx
Сьогодні
09:28 20 Чер 2018

"Реал Мадрид" купив 19-річного українського голкіпера Луніна

Іспанський гранд купив голкіпера з України Андрія Луніна з луганської "Зорі".

Про це повідомляє Marca.

"Реал" заплатить за Луніна 8,5 млн євро, додатково 4 млн євро "Зоря" може отримати у якості бонусів. Воротар відправиться з командою на Міжнародний кубок чемпіонів, який стартує 20 липня.

Під час передсезонних зборів новий головний тренер "Реалу" Хулен Лопетегі визначиться з майбутнім Луніна, який може відправитися до молодіжної команди "Реалу", або піти у оренду до іншого клубу набиратися досвіду.

Зазначається, що трансфер українця не вплине на бажання мадридців купити бразильського голкіпера італійської "Роми" Аліссона, оскільки Луніна придбали на перспективу.

На талановитого українського футболіста також претендували італійські "Наполі" та "Рома", англійський "Ліверпуль", іспанський "Реал Сосьєдад".

Андрій Лунін є вихованцем харківського "Металіста". У сезоні 2016/17 виступав за "Дніпро". Минулий сезон провів у "Зорі", за яку у різних турнірах зіграв 36 матчів та пропустив 54 голи. На рахунку голкіпера два матчі у складі національної збірної України.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: