fbpx
Сьогодні
Фото 15:52 20 Чер 2018

"Пасажир! Жетон є? А як знайду?": Гусь пояснюватиме правила у київському метро

У Київському метрополітені з'явиться серія Правил метро для людей від популярного фейсбук-персонажа – Гуся.

Презентація 9 постерів серії "Гусь у метро" відбулася 20 червня на станції метро "Золоті ворота".

За словами радника начальника метрополітену Наталії Макогон, у столичному метро давно планували осучаснити правила поведінки.

Гусь в метро

"Ми давно планували осучаснити правила і бачимо, що Гусь найпопулярніший на сьогодні фейсбук-персонаж для тієї аудиторії, яку ми хочемо охопити. Це – аудиторія молодих сучасних людей, які готові щось змінювати, готові пропонувати і готові брати участь у цих змінах. Так, це неформально, але це саме ті люди, які прибирають за своїми собаками на вулиці, які можуть зібратися на екоакції прибрати біля свого будинку або приєднатися до впорядкування парків. Нам хочеться, щоб ця аудиторія теж змінювала культуру поведінки в метрополітені", – зазначила Макогон.

«Пасажир! Жетон є? А як знайду?» – таким чином Гусь нагадує про економію часу, якщо користуватись карткою замість жетону.

Вже завтра на червоній лінії один з поїздів буде повністю оформлений постерами. За кілька тижнів Гусь з'явиться у всіх вагонах та на станціях підземки.

Всього готові вже 9 плакатів. Їх вже можна побачити у вестибюлі на вході до станції "Золоті ворота".

Для метрополітену проект розроблено на безоплатній основі.

Соціальний проект передбачає кілька етапів. Перший – відкрита виставка «Гусь в метро» у вестибюлі станції метро «Золоті ворота» та розміщення постерів у вагонах і на станціях підземки. Наступним етапом проекту з Гусем планується аналіз відгуків та створення серії правил метрополітену від пасажирів.

Гусь в метро

"Ми пропишемо детально в соцмережах хештеги, за якими можна буде присилати свої пропозиції. Буде голосування між пасажирами, між користувачами соцмереж, і вже за результатами, думаю, етап "Правила метро від пасажирів із Гусем" має з'явитися приблизно в межах двох-трьох місяців", – повідомила Макогон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: