fbpx
Сьогодні
Погляд 16:30 20 Чер 2018

Не дитячі табори: як з дітей "ДНР" готують молодих "солдат" - гарматне м'ясо

Тривають літні канікули, але не для дітей з окупованих районів Донецької області. Для цих дітей починається гаряча пора так званого літнього відпочинку в таборах РФ, і в «ДНР», де дуже активно продовжує насаджуватися культ війни, а серед дітей відбувається героїзація так званих «військових ДНР».

Дітей групами відправляють у військово-православні табори на базі Російської Православної церкви, де готують юних солдат вмирати за «руський мір». Правильно, гарматне м'ясо не повинно закінчуватися, а жінки «ДНР» ще народять.

Адже правда, дітям віком від 8-ми до 16-ти років легко вкласти в уми те, що крім т.зв. «республіки» у них немає іншої «батьківщини». Але ж «батьківщину» потрібно «захищати» і це найголовніше, все інше має відійти на другий план.

З початком літнього сезону дітей «ДНР» малими групами почали звозити у військово-православні табори Російської Федерації такі, як: «Предтеченське містечко» (Азов), «Бородіно-2018» (Московська обл.), «Юнармеец» (Анапа), «Олімп» (Коломни). У таких таборах дуже жорстко ламають психіку дітей, вчать їх як правильно поводитися зі зброєю, не бояться вибухів, проводиться стройова підготовка, дітей вчать стріляти зі зброї бойовими патронами.

Ось кілька прикладів.

У таборі «Предтеченське містечко», який знаходиться в місті Азов, і управляється донським козацтвом, курується Союзом офіцерів Росії і РПЦ МП, в програмі сказано про «особливу ​​увагу» і «патріотичне виховання» дітей. Одним з важливих умов перебування в таборі є носіння військової форми – камуфляжу як хлопчиками, так і дівчатками. У таборі хлопців навчають по повній програмі вишколу: навчають основам військової справи, прийомам рукопашного бою, проводяться стрільби з автоматів, навчають техніці стрибків з парашутом. Також, для підняття військово-патріотичного духу серед дітей проводяться змагання, марш-кидки, екскурсії по «історичних місцях».

Ще в одному військово-патріотичному таборі наметового типу «Юнармеец» девіз табору – «Служу Вітчизні змолоду». Тут, згідно з програмою, підлітків знайомлять з військово-прикладними видами спорту, навчають основам і видам військової підготовки, а також можливостям застосування зброї та військового обладнання, і головне розвивають почуття військового обов'язку. Діти живуть як «справжні військові» в наметах і проходять курс т.зв. молодого бійця в серйозній атмосфері військових армійських буднів. Також, за програмою табору, підлітки щодня повинні проходити вогневу, стройову і тактичну підготовку.

Неповнолітніх вербують до лав т.зв. «Армії ДНР» під чітким керівництвом кураторів Кремля і надалі використовують як інформаторів, а також «живого щита». Розвивають агресивність під виглядом т.зв. «духовності», навчають вбивати з попами РПЦ і з Богом в серці. Як в Німеччині був «Гітлерюгенд», в СРСР рух «Готовий до праці і оборони» (ГТО), так і сепаратисти «ДНР», за підтримки Росії, намагаються організувати щось подібне.

Сергій Палков

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: