fbpx
Сьогодні
13:21 20 Чер 2018

Акція: розігруємо квиток на Public Talk "Що українського в українській літературі?"

Вільна Академія Змін запрошує на Public Talk "Що українського в українській літературі?", який відбудеться 3 липня о 19:30 в Музеї історії Києва (вул. Б. Хмельницкого, 7).

Будь-яка література, як вид мистецтва, схильна до впливу різних стилів та форм, з якими вона перетинається. Українська література не є винятком. Вона розвивалась протягом століть і, як усе суспільство, у певний час опинилась під значним впливом літературних та культурних кодів держав, у склад яких входили українські землі.

Однак чи є в нашій літературі те, що можна вважати суто українським – ті унікальні форми та стиль, що неможливо знайти в інших літературах світу та які формати та стилістики використовується українськими письменниками від Котляревського до Жадана та Андруховича?

• Чи існує взагалі український літературний стиль?
• Як трансформувалась українська література з часом і як проявляється її унікальність в творах рІзних письменників?
• Що в українській літературі залишилося незмінним, а де вплив росйської та західної літератури виявився найбільш значним?

Public talk "Що українського в українській літературі?" відбудеться за участю відомих спікерів – письменника Юрія Андруховича та літературного критика Євгена Стасіневича.

І "Рубрика", як інформаційний партнер, проводить СПЕЦІАЛЬНУ АКЦІЮ – даруємо квитки!

Що розігруємо:

// 1 квиток на двох безкоштовно

// 1 квиток на трьох зі знижкою 50% (при оплаті на місці події)

// 10 квитків на одного зі знижкою  20% (при оплаті на місці події)

Умови участі в акції у цьому пості: 

Тож, потрібно підписатися на Рубрика, зробити репост допису (налаштування приватності – публічно), поставити у коментарях "+" або ім'я (або 2 імені) того, з ким хочеш піти на подію.

Розіграш сертифікатів відбудеться 2 липня, переможці будуть визначені за допомогою сервісу random.org (cеред тих, хто виконав усі вимоги). Результати розіграшу будуть оголошені також 2 липня.

За потреби телефонуйте: +38 050 705 13 23.

А якщо не хочеш випробовувати удачу – придбай квитки одразу, бо кількість місць обмежено! Деталі на сторінці події тут, а квитки можна придбати тут.

Долучайся! Знання Завжди Доречні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: