fbpx
Сьогодні
17:46 19 Чер 2018

Виправдання "терористам" немає: РФ відповіла США на заклик звільнити Сенцова

Російське посольство в США заявило, що офіційний Вашингтон не має "морального права" вимагати від Росії звільнення політичних в'язнів.

Про це йдеться в заяві російського дипломатичного відомства, оприлюдненій у відповідь на нещодавнє звернення Державного департаменту США до російського керівництва із закликом звільнити 150 ув'язнених, засуджених за політичними і релігійними мотивами, в тому числі українців Олега Сенцова і Станіслава Клиха.

"Ми відкидаємо будь-які спроби втручання в наші внутрішні справи, – йдеться в заяві посольства Росії в США. – Перераховані… фігуранти засуджені в тому числі за тероризм. Хіба можуть бути виправдання терористичної діяльності? Хіба на території США це допускається? Не можуть бути терористи "поганими" в США і "хорошими" – в Росії. Так ми ніколи не переможемо тероризм".

"Ніякого навіть морального права звинувачувати Росію і вимагати когось звільнити у представників американського істеблішменту немає. Тим більше, коли триває постійне полювання на російськиз громадян в третіх країнах", – підкреслюють у російському дипвідомстві.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: