fbpx
Сьогодні
22:03 19 Чер 2018

Геращенко: ВР може 21 червня розглянути законопроект про утворення Вищого антикорупційного суду

Законопроект про утворення Вищого антикорупційного суду можуть 21 червня розглянути на комітеті ВР і проголосувати в сесійній залі парламенту.

Про це перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко написала у Facebook.

"Щодо законопроекту про Антикорупційний суд, який сьогодні не включили до порядку денного ( не вистачило кілька голосів). Заварушки під ВР і емоції , відсутність депутатів в залі стали тому причиною. Але ніякої зради, в мене немає сумніву, що у четвер питання буде внесено в порядок денний, оперативно розглянуте на комітеті і проголосоване в сесійній залі", – написала Геращенко.

Раніше Верховна Рада відмовилася включити до порядку денного сесії президентський законопроект про утворення Вищого антикорупційного суду.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій тричі ставив на голосування це питання, але в першому випадку пропозицію про включення підтримали лише 202 народних депутатів, в другому – 212, у третьому – 211. Парубій заявив, що 21 червня знову поставить питання про включення цього законопроекту у порядок денний.

Зазначимо, що цей законопроект є необхідним для реалізації нещодавно ухваленого Закону про Вищий антикорупційний суд.

Щодо законопроекту про Антикорупційний суд, який сьогодні не включили до порядку денного ( не вистачило кілька голосів)….

Posted by Iryna Gerashchenko on Tuesday, June 19, 2018

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: