fbpx
Сьогодні
18:00 18 Чер 2018

Український виробник цукерок призупинив поставки німецькому партнеру через напис на упаковці “смакують як в Росії”

Український виробник кондитерських виробів АВК Конфекшінері призупинив поставки цукерок німецькій компанії Dovgan GmbH на тлі скандалу через розміщену на упаковці рекламу Чемпіонату світу з футболу в Росії і написом "смакують як в Росії".

Про це повідомили у прес-службі української компанії.

Відзначається, що з Dovgan GmbH, яка реалізує продукцію під брендом Matroschka переважно на території Німеччини та інших країн Євросоюзу, АВК співпрацює протягом багатьох років на умовах Private Label. Згідно з домовленостями, німецьким партнерам було поставлено цукерки компанії.

"Дизайн візуалізації тубуса не є розробкою компанії АВК, макет створюється партнерами, виходячи з власних міркувань. За умовами контракту, німецька фірма залишає за собою право в односторонньому порядку приймати рішення з оформлення упаковок", – пояснили в компанії.

У АВК підкреслили, що Dovgan GmbH, укладаючи наступні контракти з торговими мережами Німеччини, не повідомляє АВК про їхні умови.

"Ми розділяємо думку громадськості та обурення у соціальних мережах, що виникли внаслідок ситуації, яка склалася. На сьогоднішній день будь-які поставки продукції до німецької фірми Dovgan GmbH призупинені", – відзначили в компанії.

Крім того, в АВК пообіцяли спрямувати кошти, виручені з реалізації даної партії солодощів, на благодійність та підтримку соціальних програм в Україні.

Раніше DW опублікувало на своїй Facebook-сторінці ролик про те, що Dovgan GmbH продає цукерки АВК з рекламою Чемпіонату світу з футболу в Росії.

Українські цукерки агітують за Росію?

😱 Ось так сюрприз: українські цукерки рекламують чемпіонат з футболу в Росії! З'ясували, як солодощі опинились у "матрьошках" з німецьких супермаркетів та ще й з написом "Смакують, як в Росії":#ЧС2018#WM2018

Posted by DW українською on Friday, June 15, 2018

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: