fbpx
Сьогодні
12:32 18 Чер 2018

СБУ відкрила провадження щодо лідера С14 через затримання бойовика "ДНР" Лусваргі

Євген Карась, фото з відкритих джерел

Служба безпеки взялася за лідера націоналістів з С14 через самовільне затримання бойовика Лусваргі, які переховувався у монастирі в Києві.

Про це повідомляє адвокат Лусваргі Валентин Рибін у Facebook.

Служба безпеки України відкрила кривмінальне провадження щодо лідера націонаолістичного руху С14 Євгена Карася через затримання проросійського бойовика Рафаеля Лусваргі

"Головним слідчим Управлінням СБ України в Єдиний Реєстр досудових розслідувань внесено відомості про вчинення представниками С14 в центрі Києва 04.05.18 терористичного акту і викрадення людини", йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 18 травня Шевченківський райсуд Києва своєю постановою зобов'язала слідчого CБУ розпочати досудове слідство проти націоналістів, які здійснили громадське затримання Рафаеля Лусваргі.

У серпні 2017 року апеляційний суд помилував Лусваргі, скасувавши попереднє судове рішення про його 13-річне ув'язнення, після чого він оселився у Свято-Покровському Голосіївському монастирі Української православної церкви Московського патріархату і вільно пересувався Києвом.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: