fbpx
Сьогодні
Офіційно 17:15 18 Чер 2018

СБУ не відкривала справи проти С14 через затримання Лусваргі

Фото radiosvoboda.org

Служба безпеки України не відкривала кримінальне провадження проти організації «С14» через затримання громадянина Бразилії Рафаеля Лусваргі.

Про це Радіо Свобода повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.

«За заявою адвоката Рибіна на підставі рішення суду СБУ відкрила провадження щодо позбавлення волі іноземного громадянина групою невстановлених осіб за статтею 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Таким чином, кримінальних проваджень проти організації С14 і її керівників станом на сьогодні СБУ не розпочиналося і не розслідується», – сказала вона.

Гітлянська зауважила, що стаття 146 Кримінального кодексу не є підслідною СБУ, тому найімовірніше це провадження передадуть поліції.

Раніше адвокат бразильця Валентин Рибін заявив, що головне слідче управління СБУ внесло до реєстру відомості про вчинення представниками «С14» в центрі Києва 4 травня терористичного акту і викрадення людини (громадянина Бразилії, Рафаеля Лусваргі)».

Главным следственным Управлением СБ Украины в Единый Реестр досудебных расследований внесены ведомости о совершении…

Posted by Валентин Рыбин on Sunday, June 17, 2018

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: