fbpx
Сьогодні
20:13 18 Чер 2018

РосЗМІ: обмудсмени погодили "дорожню карту" відвідування ув'язнених, домовилися про візити до Сенцова і Вишинського

Уповноважений з прав людини в Росії Тетяна Москалькова заявила, що провела важливу зустріч з українською колегою Людмилою Денісовою і спільно напрацювали "дорожню карту" відвідування ув'язнених в РФ і Україні.

За її словами, зустріч з Денісовою відбулася у понеділок, в ході якої "почалося вироблення "дорожньої карти"" відвідування громадян, які перебувають в місцях позбавлення волі.

Москалькова заявляє про домовленість з Денісовою відвідати режисера Олега Сенцова в Салехарді і журналіста Кирила Вишинського в Херсоні, повідомляє ТАСС.

"Попередня зустріч вже дозволила виробити деякі кроки, і ми маємо намір разом (з Денисовою) або з уповноваженим з прав людини в Салехарді відвідати Сенцова", – заявила Москалькова.

"Після цього ми, оскільки домовилися про паритетні кроки, готові були б відвідати Вишинського, і нам підкаже Людмила Леонтіївна найбільш оптимальний графік відвідування, для того щоб дорожня карта була ефективна", – додала вона.

Уповноважений з прав людини на Україні Людмила Денисова висловила надію, що процес взаємних візитів до засуджених як в Україні, так і в Росії вдасться налагодити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: