fbpx
Сьогодні
08:28 18 Чер 2018

Бойовики здійснили 20 обстрілів, біля Кримського поранено бійця ЗСУ

Минулої доби спостерігалася активізація військ окупантів увечері та вночі, один український військовослужбовець зазнав поранень на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Впродовж минулої доби ситуація на Сході України залишалася контрольованою: бойові дії тривали на окремих напрямках із застосуванням переважно стрілецької зброї.

Окупанти 20 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, з них 6 разів із використанням мінометів.

На Луганському напрямку, близько 19-ї години та опівночі, вороги гатили з мінометів по позиціях в районі населених пунктів Кримське і Новотошківське. Один український військовий в результаті обстрілу зазнав поранень у Кримському.

Населені пункти Піски та Старогнатівка, що на Донецькому напрямку, потрапили під вогонь із забороненої Мінськими угодами зброї.

На Маріупольському напрямку упродовж минулої доби тривали бойові дії із застосуванням стрілецької зброї в районах населених пунктів Пищевик, Гнутове, Водяне, Широкине.

"Належне інженерне обладнання наших позицій та адекватна відповідь Об'єднаних сил запобігли загибелі особового складу та не допустили більшої активізації противника. За даними розвідки, минулої доби противнику нанесено втрат: 5 окупантів поранено. Втрат наших військ поточної доби немає", – підсумували у штабі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: