fbpx
Сьогодні
18:49 17 Чер 2018

Дзеркальні заходи: омбудсмена з РФ не пустять до Вишинського, доки Денісова не побачить Сенцова

Російська уповноважена з прав людини Тетяна Москалькова не зможе відвідати в українському СІЗО затриманого СБУ керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського, якого підозрюють у держзраді

Побачити його Москалькова зможе лише у тому разі, якщо українського омбудсмена Людмилу Денісову впустять до колонії, де утримують українського політв'язня Олега Сенцова, розповіла сама Денісова у коментарі ЦензорНЕТ.

Вона зазначила, що надала Москальковій список українських політв'язнів, які утримуються у в'язницях РФ і окупованого Криму, а також план їхніх відвідувань. Наміри російського омбудсмена відвідати Вишинського стали зрозумілими з аналогічного списку людей, який подала російська сторона.

"Російська сторона ж надала список тих в'язнів, яких хоче відвідати Москалькова. Він містить 34 прізвища. Але у половини не вказано громадянство, і не вказані місця утримання. Ми цей список отримали як робочий варіант, неофіційний", – сказала Денісова.

Зустріч Денісової та Москалькової відбудеться пообіді 18 червня в Москві. Вони обговорять їхні спільні візити до ув'язнених в обох країнах.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: