fbpx
Сьогодні
09:58 16 Чер 2018

На горі Карачуні пройде всеукраїнська акція "Донеччина зустрічає своїх захисників" до Дня визволення Слов'янська та Краматорська

На горі Карачун пройде Всеукраїнський фестиваль "Донеччина вітає своїх героїв" до Дня визволення Слов'янська та Краматорська.

Такий фестиваль проходив у минулому році на тій же локації. Тоді у фестивалі взяли участь 200 дітей з різних патріотичних організацій та більше 100 учасників бойових дій, що брали участь у звільненні міст Донбасу.

Захід проходитиме 4-5 липня.

В програмі – акустичний концерт "Пісні народженні в АТО", спілкування з українськими захисниками, програма для дітей – перша домедична підготовка, перегляд відео та презентація проектів, пов'язаних з учасниками війни.

Долучитися до святкування до Дня звільнення міст Донеччини від проросійських загарбників можуть всі охочі.

Захід стане платформою для зустрічі та спілкування у неформальній дружній атмосфері ветеранів АТО зі всієї України з громадою, презентації проектів, пов'язаних з ветеранами АТО, об'єднання людей, які прагнуть розвивати країну.

Донеччина зустрічає своїх захисників

Участь в акції є безкоштовною. Організатори забезпечують зареєстрованим учасникам харчування в умовах польової кухні протягом двох днів заходу та проживання одну добу (з 4 на 5 липня) у наметовому містечку. Для відшкодування витрат за проїзд (у сумі не більше 700 грн.) при собі необхідно обов'язково мати копії паспорта, ідентифікаційного коду та оригінали квитків в дві сторони на потяг чи автобус (або роздруковані електронні квитки). Не компенсуються квитки 1-го класу "Інтерсіті", класів "Люкс" та "СВ" у потягах. Кошти за проїзд повертатимуться на карткові рахунки після проведення заходу.

Для участі у акції необхідно не пізніше 1 липня 2018 року заповнити анкету учасника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: