fbpx
Сьогодні
17:43 16 Чер 2018

Механізм "маленьких кроків". Аваков заявив, що Україна повинна активно використовувати контрпропаганду на Донбасі

Україна повинна боротися не лише за звільнення територій Донбасу, але й активно використовувати механізми контрпропаганди.

Про це сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у суботу під час візиту до Харкова, передає прес-служба МВС.

"Ми пропонуємо механізм "маленьких кроків", коли Україна першочергово демонструє якість життя та повагу до людини на вже звільнених територіях. Це механізм контрпропаганди, який також повинен працювати, це боротьба за розум тих людей, яких задурила російська пропаганда. Такий механізм можливий лише за підтримки міжнародних партнерів та бажання самої України. А агресор Росія повинна прийняти ці правила", – сказав Аваков.

За словами міністра, необхідно буде прийняти закони про амністію та колаборантів, аби винні у смерті українських мирних жителів та військовий понесли покарання.

"Ми повинні прийняти цілий ряд законів, з яких ключові – закон про амністію та закон про колаборантів. Я вже не одноразово казав, що відповідальність повинні понести ті люди, які чинили тяжкі злочини. Всі, хто стріляв, вбивав, хто користувався перехідною ситуацією воєнного часу, знущався з місцевого населення – чекає покарання. А наприклад, лікарі чи вчителі, які просто змушені були виживати на окупованих територіях – наше суспільство підтримає", – сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: