fbpx
Сьогодні
Фото 12:51 16 Чер 2018

Маріуполь святкує 4-ту річницю визволення міста від проросійських сил: урочисті та парад техніки

Фото novosti.dn.ua

Сьогодні в Маріуполі проходить парад військової техніки і фестиваль під егідою полку «Азов», приуроченої до Дня звільнення міста.

Маріуполь День визволення

Фото novosti.dn.ua

У параді беруть участь військовослужбовці полку «Азов», бійці НГУ, морської піхоти, 56-й ОМПБР, Донецького прикордонного загону, Маріупольського загону морської охорони і працівники поліції ГУНП в Донецькій області, повідомляють «Новини Донбасу».

Парад техніки

Фото novosti.dn.ua

На площі Свободи присутні: засновник полку «Азов» Андрій Білецький, нардеп Сергій Тарута, мер Маріуполя Вадим Бойченко, міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш, перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

Маріуполь День визволення

Фото novosti.dn.ua

У своєму виступі Черниш зазначив, що звільнений Маріуполь самостійно вибрав місцеву владу, а не «привели з іншої країни».

Бойченко, в свою чергу, подякував Національній гвардії, СБУ, ДСНС, волонтерам, медикам і всім городянам «за те, що змогли зберегти Маріуполь в українському просторі».

«150 українських хлопців звільнили Маріуполь. Звільнили тому, що вирішили боротися і не чекати наказів з верху», – сказав Білецький.

Військовослужбовців нагородили пістолетами.

Азов

Фото novosti.dn.ua

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: