fbpx
Сьогодні
22:11 15 Чер 2018

Реалізація реформ: Ващук заявив, що Україна має створити простір для безпечної діяльності громадянського суспільства

Повернення довіри громадськості до влади, а також забезпечення захисту діячів громадянського суспільства від фізичного тиску має бути одним із пріоритетів української держави.

Про це на суспільно-політичному форумі «ЧиЄ вікно можливостей для реформ за рік до виборів?» розповів Роман Ващук, Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні.

«Дуже важливим є відновлення довіри громадськості до влади. В цьому напрямку були зроблені кроки, але ще багато роботи. Треба забезпечити захист прав громадянського суспільства від випадків, як з нападом на автомайданівця Віталія Устименка в Одесі, щоб і попереджувати такі випадки і не допускати безкарності злочинців, які фізично загрожують активістам», – сказав Роман Ващук.

Посол Канади наголосив на тому, що держава має створити простір для безпечної і продуктивної діяльності громадянського суспільства.

«Міжнародна ситуація до виборів буде складною. Але вам треба далі реалізовувати свої реформи, втілювати судову реформу для того аби панувала система верховенства права та шукати способи, аби втілити в життя і пристосувати до вимог кредиторів і українського суспільства діяльність Антикорупційного суду», – сказав Роман Ващук.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: