fbpx
Сьогодні
08:35 15 Чер 2018

Негода в Україні: 295 населених пунктів знеструмлено, у Києві загинула жінка

Протягом минулої доби в результаті ускладнення погодних умов в Україні було знеструмлено 295 населених пунктів, а також постраждали люди.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники розповіли, що з 14 до 15 червня через град, грозу та сильні пориви вітру спрацювала система захисту ліній електропередач.

В результаті було знеструмлено 295 населених пунктів у 4 областях, а саме: Київська область – 173 населені пункти, Вінницька – 72, Житомирська – 31 та Черкаська – 19 населених пунктів.

У місті Васильків на Київщині було пошкоджено покрівлі 8 будівель, з них 2 п'ятиповерхові житлові будинки та їдальня дитячого садка.

А у селищі Глеваха Васильківського району в результаті падіння гілки дерева зазнала травм людина 1992 року народження, яку у стані середньої важкості відвезли до лікарні.

Крім того, вчора ввечері у Києві за вулицею Голосіївська на жінку впала гілка дерева чим смертельно травмувала її.

Також раніше стало відомо, що вчора ввечері на столичній вулиці Голосіївській на жінку впала гілка дерева та смертельно травмувала її.

Потерпіла зазнала тілесних ушкоджень такої сили, що померла на місці. Загиблою виявилася 34-річна жителька Сумської області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: