fbpx
Сьогодні
08:23 13 Чер 2018

Доба в ООС: один боєць ЗСУ загинув, окупанти втратили 9 осіб

За минулу добу на Донбасі загинув український військовослужбовець, а ще двоє зазнали поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Упродовж минулої доби, 12 червня, ситуація на Донбасі була контрольованою, інтенсивність боїв залишалась на попередньому рівні.

Бойові дії тривали в районі населених пунктів Кримське та Новотошківське Луганської області. На Горлівському напрямку – в районі населеного пункту Луганське.

Ворог активізувався на Донецькому напрямку поблизу Новотроїцького. Не припиняються бої на Маріупольському напрямку – в районі населених пунктів Гнутове, Водяне та Лебединське.

Російсько-окупаційні війська 32 рази відкривали вогонь по позиціях української армії, з них 9 разів використовували міномети калібрів 120 мм та 82 мм.

"Під час бойових дій минулої доби 1 український військовослужбовець загинув. За даними розвідки вчора увечері була знищена бойова броньована машина противника. Загалом за добу 5 окупантів було знищено та 4 поранено", – наголосили у штабі.

Цієї ночі окупанти 7 разів порушували режим припинення вогню, з них 3 рази гатили зі зброї, забороненої Мінськими угодами поблизу населених пунктів Новотошківське та Новоолександрівка.

Під час боїв двоє українських захисників зазнали поранень. Всі спроби противника просунутися в глибину нашої оборони залишалися нереалізованими.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: