fbpx
Сьогодні
10:36 12 Чер 2018

Львівські ветеринари замість спецавтомобіля купили модний кросовер на бюджетні гроші

У Львівській області ветеринарам придбали на "Прозорро" кросовер Skoda за 1,13 млн у VIP-комплектації.

Про це йдеться у розслідуванні журналістів "Наші гроші".

Так, Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області 4 червня підписало договір з ТОВ "Реформ" на постачання спеціалізованого транспортного засобу "Ветеринарна допомога" вартістю 1,13 млн грн.

Натомість ветеринарам придбали кросовер Skoda Kodiag Style 2.0.

Причому цей автомобіль від звичайного відрізняє лише чотири елементи: набір інструментів для розтину тварин НР-117 1*17; сумка з набором засобів, необхідних для надання невідкладної допомоги тваринам, що захворіли; сумка-холодильник на 6 л, з холодоелементами; термоконтейнер на 10 літрів.

Зазначимо, що наявність цих елементів у VIP-авто вказана лише на папері.

П'ятимісний автомобіль для ветеринарів матиме шкіряний салон та спортивне багатофункціональне шкіряне рульове колесо з підігрівом.

Згідно з інформацією на сайті офіційного постачальника Scoda, ветеринари пересуватимуться на найдорожчій комплектації Skoda Kodiag ціна на який становить майже 997 тис. грн.

Крім того, авто замовлено в кольорі "коричневий магнетик металлик", а це означає доплату ще 16,4 тис. грн.

Водночас набір інструментів для розтину тварин НР-117 1*17 коштує в інтернеті лише 2,5 тис. грн, сумка-холодильник на 6 л з парою холодоелементів коштуватимуть 0,5 тис. грн, а термоконтейнер на 10 літрів – 1,8 тис. грн.

Вартість сумки з набором засобів, необхідних для надання невідкладної допомоги тваринам, що захворіли, встановити не вдалося, оскільки в тендерній документації відсутній його опис, перелік засобів тощо.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: