fbpx
Сьогодні
12:23 11 Чер 2018

У слід за конкурентами: NBC запускає стрімінговий сервіс

Американський телеканал NBC також збирається перебиратися на платформу стрімінгу.

Про це пише Variety.

За словами джерела, близького до NBC, компанія почала наймати продюсерів та інших співробітників для нового стрімінгового сервісу.

NBC News не хоче відставати від конкурентів, які активно розвиваються в digital середовищі, і вже цього літа розпочнуть експериментувати з новим форматом.

Згідно з поточними планами, стрімінговий сервіс NBC News Digital надаватиме глядачам оригінальний відеоконтент, а не вже існуючі у NBC і MSNBC програми.

Голова NBC News Енді Лак вперше представив плани по відкриттю стрімінгового сервісу в березні, заявивши, що компанія планує запуск нового продукту в 2018 році.

Інші новинні канали також вже почали пропонувати потокові сервіси. Так, CBS News управляє CBSN, вільним автономним стрімінговим сервісом, який включає в себе деякі програми з широкомовної мережі CBS, а також запускає власні документальні та студійні програми.

ABC News вже запустив свій сервіс Roku, компанія Bloomberg запропонувала потоковий сервіс під назвою Tic-Toc, який віщає через Twitter.

Точно так же Buzzfeed і Cheddar Стрім через соціальні мережі. Компанія Fox News також представила плани по запуску служби потокового сервісу по підписці.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: