fbpx
Сьогодні
16:53 11 Чер 2018

Напідпитку: у Маріуполі чоловік влаштував стрілянину на дитячому майданчику, є поранений

У Маріуполі Донецької області чоловік напідпитку влаштував стрілянину із травматичного пістолета на дитячому майданчику.

Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Згідно з повідомленням, інцидент виник на одному з дитячих майданчиків у Центральному районі міста.

За інформацією правоохоронців, діти бавилися на подвір'ї водяними пістолетами. З вікна це побачив чоловік, що перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. За його словами, йому здалося, що дорослі, які перебували поруч, націлили справжню зброю на дітлахів, тому чоловік вирішив врятувати малечу.

"Зловмисник із криками вибіг на подвір'я та один раз вистрелив угору. Батьки дітей почали заспокоювати агресора, намагаючись відібрати зброю. У цей час чоловік двічі вистрелив у 30-річного батька одного з дітей", – зазначають у повідомленні.

Пораненого було госпіталізовано до місцевої лікарні. Наразі він перебуває в реанімації.

Зловмисника затримали. Як з'ясувалося, він купив травматичний пістолет через інтернет-мережу для самооборони. Раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, але місцеві жителі неодноразово скаржилися на агресивну поведінку та постійні конфлікти.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України ("Умисне тяжке тілесне ушкодження"). Санкція статі передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: