fbpx
Сьогодні
22:28 10 Чер 2018

Зухвалий злочин: на Дніпропетровщині працівники банку вкрали з карток ВПО півмільйона гривень

У Дніпропетровській області викрили керівників відділення одного з державних банків України, які привласнили півмільйона гривень клієнтів установи.

Про це повідомляє ГУ НП в області.

Так, правоохоронці встановили, що в. о. керуючого відділенням банку і його підлегла розробили протиправний механізм. Зловмисники "користувалися" оформленими, але не виданими картками клієнтів з числа вимушених переселенців. Чиновники самостійно встановлювали ПІН-коди та через банкомати знімали гроші.

"Коли клієнти банку зверталися із заявою про зникнення грошей з рахунку, то чиновниці видавали готівку, які знімали з будь-якого іншого карткового рахунку клієнтів банку", – відзначають в поліції.

Співробітники спецслужби задокументували, що таким чином чиновники банку встигли незаконно привласнити понад півмільйона гривень.

В рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України, триває комплекс слідчих заходів. Обвинувальний акт стосовно керівника відділення вже направлено до суду.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: