fbpx
Сьогодні
16:00 10 Чер 2018

Вибух у Сумах: лікар повідомив про стан потерпілих

П'ятеро осіб, що постраждали внаслідок вибуху біля нічного клуба в Сумах, все ще знаходяться в лікарні. Їхній стан – середньої важкості.

Про це розповів в коментарі УНН Головний лікар Сумської обласної клінічної лікарні Володимир Горох.

"Стан середньої важкості у п'яти осіб, які були госпіталізовані. У двох стан задовільний, проте лікарі проводять моніторинг. У семи осіб, що звернулись, можна було констатувати на момент госпіталізації множинні осколкові ураження шкіри обличчя, шиї, черевної порожнини, верхніх та нижніх кінцівок, спини — тобто характерні поранення. Відповідно всі потребували детального огляду щодо наявності осколків, пізніше — додаткових обстежень", — сказав він.

За словами лікаря, спочатку по медичну допомогу звернулось сім людей: один після огляду лікарів був відпущений додому під нагляд амбулаторного хірурга, один — мешканець міста, переведений в п'яту міську лікарню після огляду. П'ять залишились на до обстеження в лікарні — де відповідно зараз вони і перебувають, у різних відділеннях. У всіх — множинні осколкові поранення.

"У однієї з постраждалих — з семи була одна дівчина — була рана віка, їй наложили шви, вона була залишена в відділенні. Один хворий — в торакальному відділенні, оскільки у нього було сильне ураження осколками в області грудної клітини. Один знаходиться в офтальмологічному відділенні, оскільки крім множинних осколкових уражень у нього було також осколкове ураження в області очного яблука. Було проведено операцію — осколок видалений. Ще один хворий — у хірургії з множинними осколковими пораненнями. Так, станом на 14:00 в лікарні знаходиться 5 постраждалих. В жодного з них нема загрози для життя", — зазначив медик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: