fbpx
Сьогодні
Фото 14:09 09 Чер 2018

У "Борисполі" пасажирам пропонують наліпки на валізи #FreeSentsov

В аеропорті "Бориспіль" можна безкоштовно отримати наліпки на валізи з хештегом #FreeSentsov. Так українці мають змогу нагадувати світу про українського режисера Олега Сенцова, який голодує в російській тюрмі.

Інформація про це з'явилась в соцмережі на сторінці Наталії Лютікової.

"Це вдала ідея розповсюдити світом вірус-месседж про врятування Олега Сенцова та інших політв'язнів. Якщо кожна валіза українця у аеропортах світу буде з #FreeSentsov, якщо політики будуть робити свою справу по звільненню політв'язнів , якщо ультрас зроблять те, що в їх силах під час чемпіонату, якщо ми всі будемо разом, то у Олега є шанс. Чи зможемо? Часу мало, його вже просто немає….Єднаймося", – написала Лютікова.

Аеропорт "Бориспіль" безкоштовно пропонує усім пасажирам наліпки на валізи з #FreeSentsov , і це вдала ідея розповсюдити…

Posted by Natalya Lyutikova on Friday, June 8, 2018

"На жаль, окрім нашої родини охочих прикріпити наліпки на свій багаж у той день я не побачила… Таке враження, що коли ви мандруєте, то перестаєте бути українцями. Хіба що пасажири не бачили цю можливість, тоді зверніть увагу на полички біля пакування багажу, там лежать ці наліпки у великій кількості. Це так просто і так важливо: залишатися громадянами своєї країни", – пише українка.

"Якщо кожна валіза українця у аеропортах світу буде з #FreeSentsov, якщо політики будуть робити свою справу зі звільнення політв'язнів, якщо ультрас зроблять те, що в їхніх силах під час Чемпіонату, якщо ми всі будемо разом, то в Олега є шанс", – зазначила вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: