fbpx
Сьогодні
12:22 05 Чер 2018

Крюківський завод та General Electric домовилися про виробництво 30 вагонів

General Electric та Крюківський вагонобудівний завод підписали угоду про локалізацію виробництва тридцяти локомотивів TE33A.

Про це йдеться у прес-релізі GE Global.

"Початок локалізації є важливим кроком для нашої компанії в Україні і безпосереднє залучення місцевих виробників є найважливішим компонентом успіху", — зазначив  генеральний менеджер GE Transportation з питань постачань та логістики Девід Кокс/

"Ми також щасливі, що ми уклали договір з КВБЗ, який забезпечить локалізацію першим локомотивам GE, що поставлятимуться для Укрзалізниці", – додав він.

Повідомляється, що фінальна стадія виробництва локомотивів ТЕ33А для Укрзалізниці розпочалася у травні на заводі GE Transportation в м. Ері, штат Пенсільванія, і поставки стартують вже в цьому році.

"Вже в поточному році ми разом з GE поставимо перші 30 локомотивів. Сподіваємося на продовження контракту в 2019 році, як це передбачає чотиристороння угода@, – зазначив Володимир Приходько, президент ПАТ "КВБЗ".

На додаток до постачання 30 нових локомотивів TE33A, довгострокова рамкова угода GE Transportation з "Укрзалізницею" передбачає модернізацію існуючих локомотивів парку Укрзалізниці та допомогу в забезпеченні надійного функціонування парку локомотивів шляхом партнерства щодо довгострокового технічного обслуговування.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: