fbpx
Сьогодні
10:55 04 Чер 2018

Вкрали документи та цінні речі: у поліції прокоментували пограбування квартири Вишинського

З квартири головного редактора РИА Новости Украина Кирила Вишинського, який наразі перебуває під арештом, вкрали документи та інші цінні речі.

Про це "Українській правді" повідомив речник Національної поліції Ярослав Тракало.

Відкрито провадження за ч. 3. ст. 185 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло. Зловмисникам загрожує обмеження свободи на строк до п'яти років або позбавлення свободи на той самий термін.

Правоохоронці розслідують цей інцидент.

Раніше про пограбування квартири Вишинського повідомив його адвокат Андрій Доманський.

Кирила Вишинського затримали в Києві 5 травня. Оперативники спецслужби зафіксували, що навесні 2014 року Вишинський поїхав до Криму, де за завданням російського керівництва взяв безпосередню участь в пропагандистських акціях, спрямованих на підтримку окупації півострова. За це президент Росії Володимир Путін закритим указом нагородив громадянина України Вишинського медаллю за заслуги перед вітчизною.

Крім того, за даними слідства, після повернення до Києва він залучив своїх підлеглих до випуску матеріалів, що пропагують терористичні організації "Л/ДНР".

Вишинському оголосили про підозру в державній зраді за ч.1 ст.111 Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 10 до 15 років в'язниці.

До 13 липня Вишинський перебуває під арештом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: