fbpx
Сьогодні
18:38 04 Чер 2018

У Києві хочуть побудувати підвісний транспорт SkyWay на Троєщину

Київська міська державна адміністрація має намір приступити до питань практичної реалізації надземної системи транспортного сполучення Sky Way між Поштовою площею та мікрорайоном Троєщина.

Про це йдеться в наказі про створення робочої групи по даному проекту департаменту транспортної інфраструктури, пише Auto Consulting.

Згідно з наказом, робоча група має надати пропозиції щодо реалізації проекту по маршруту "Поштова площа – Троєщинський ринок" (вул. Закревського).

SkyWay є надземною транспортною системою, в якій рух підвісних вагонів організовано над землею за допомогою підвісних колій, змонтованих між опорами. У проекті, який був анонсований в КМДА значиться, що SkyWay може мати кілька варіантів. Наприклад, автори проекту стверджують, що при швидкості 150 км/год за допомогою вагонів на 14 осіб такий транспорт може перевозити до 50 тисяч осіб/год.

Високошвидкісний варіант передбачає досягнення показників 500 км/год і дозволить забезпечити пасажиропотік в 1 млн. пасажирів на добу вагонами на 24 людини. Крім того, SkyWay може використовуватися для транспортування вантажів або в якості прогулянкового транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: