fbpx
Сьогодні
20:25 03 Чер 2018

Політв’язні: мати Кольченка повідомила про дзвінки з погрозами з боку Росії

Фото ua.krymr.com

Мати незаконно засудженого в РФ українця Олександра Кольченка заявила, що отримала телефонний дзвінок з погрозами від російської сторони, а саме – від представника громадської наглядової ради Челябінської області Василя Катане.

Про це Лариса Кольченко повідомила в інтерв'ю "Громадському радіо".

"1 червня мені подзвонив чоловік, що представився членом суспільно-наглядової ради Челябінської області. Він вимагав, щоб я вмовила Сашу припинити голодування, і просив не зустрічатися з адвокатом", – заявила мати Кольченка.

На її думку, це "зроблено для того, щоб Саша опинився в ізоляції, не відчував підтримки і відмовився від прийнятого рішення".

Лариса Кольченко додала, що зараз не має жодного зв'язку з сином, але припускає, що на нього також тисне адміністрація колонії з вимогою припинити голодування.

Також вона повідомила, що адвокат, який відвідує Олександра, не займається його захистом, а просто зустрічається з ув'язненим і передає інформацію.

"Адвокат відвідав його 31 травня. З його слів, Саша дуже схуд, але на здоров'я не скаржився. Раніше йому діагностували дефіцит ваги, він лежав у лікарні", – повідомила мати Кольченка.

Вона зазначила, що відколи Олександр оголосив голодування, ніхто з представників української влади з нею не зв'язувався.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: