fbpx
Сьогодні
14:47 03 Чер 2018

Неспокійні вибори в Одеській області: постріли й "замінування" дільниць

Фото politeka.net

На Одещині поліція перевіряла інформацію про замінування чотирьох виборчих дільниць у Великомихайлівському та Ширяївському районах.

Як повідомляє поліція Одещини, повідомлення надійшло на спецлінію 102 о 08.02.

На Одещині поліція перевіряє інформацію про замінування виборчих дільниць (ОНОВЛЕНО)Повідомлення надійшло на…

Posted by Поліція Одеської області on Saturday, June 2, 2018

На дільницях працюють слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки та кінологи з собаками.

Пізніше поліція Одещини повідомила, що станом на 13:30 виборчі дільниці у Ширяївському та Великомихайлівському районах перевірені. Вибухонебезпечних предметів та речовин не виявлено. Роботу усіх чотирьох дільниць поновлено.

Разом з тим, у с.Цебрикове поблизу виборчої дільниці стріляли з травматичної зброї.

Поліція з'ясовує обставини пострілу з травматичної зброї поблизу виборчої дільниці.Подія сталася у с.Цебрикове…

Posted by Поліція Одеської області on Sunday, June 3, 2018

"Один з громадян здійснив постріл у повітря з зареєстрованого на його ім'я травматичного пістолета. За словами чоловіка, постріл був мимовільним, коли він хотів розрядити зброю", – повідомили в поліції.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Відносно чоловіка складено протокол за ст. 174 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліція Одещини також повідомляє, що в результаті подій в с. Цебрикове Великомихайлівського району 2 червня до відділу поліції було доставлено чотирьох осіб.

Двоє з них притягнуті до адміністративної відповідальності за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Ще двоє є фігурантами кримінального провадження за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

У суботу, 2 червня, поліція повідомила, що в результаті конфлікту в Цебриковому постраждало 13 правоохоронців. Цьому передувало анонімне повідомлення про замінування дільниці.

У свою чергу, прес-служба "Батьківщини" заявила, що постраждав також депутат Чорноморської міськради від цієї політсили Василь Бугайчук.

"Батьківщина" виступає проти повторних виборів у Цебриківській ОТГ, призначених на 3 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: