fbpx
Сьогодні
15:21 02 Чер 2018

У США знімуть фільм жахів про секс-скандал з Ванштайном

Голлівудський режисер Брайан де Пальма вже пише сценарій майбутнього фільму жахів за мотивами секс-скандалу з Гарві Вайнштайном.

Про це повідомляє BBC Україна.

Брайан де Пальма, який відомий екранізацією роману Стівена Кінга "Керрі" та кримінального фільму Обличчя зі шрамом у 1970-х і 80-х роках, розповів, що новий сценарій буде наближеним до реальних подій.

"Я знаю багато людей, які мають стосунок до цього скандалу. Я чув ці історії роками", – зізнався де Пальма.

Він також додав, що між режисером і актором повинна бути довіра, а її втрата на будь-якому рівні лише через похіть чи жадібність є "найгіршим, що може статися".

Його фільм має на меті подолати зловживання в кіноіндустрії, хоча головний персонаж у ньому не буде називатися Гарві Вайнштайном.

Нагадаємо, раніше десятки жінок висунули свої обвинувачення на адресу Вайнштайна, в тому числі в зґвалтуваннях і сексуальних домаганнях.

Продюсер заперечував усі звинувачення, але 25 травня прийшов до поліцейського відділку в Нью-Йорку, де його заарештували за звинуваченням у тому, що він згвалтував одну жінку та змусив іншу до орального сексу.

Того ж дня режисера звільнили під заставу один мільйон доларів.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: