fbpx
Сьогодні
13:50 02 Чер 2018

"Це не заморожений конфлікт - це війна": президент Естонії після відвідин Донбаса

Після відвідування минулого тижня Донбасу президент Естонії Керсті Кальюлайд дала свою оцінку конфлікту на Сході України.

Про це вона заявила на конференції імені колишнього президента Леннарта Марі, повідомляє прес-служба президента Естонії.

"Коли ми сидимо тут у Таллінні та обговорюємо питання, пов'язані з кібербезпекою і звичайними питаннями безпеки, світ навколо нас не зупинився. В Україні лише за останній тиждень чотири людини, в тому числі 15-річна дівчина, загинули в результаті артилерійських обстрілів, а ще 15 людей отримали поранення. Це не заморожений конфлікт – це війна", – йдеться у повідомленні.

Кальюлайд також відмітила, що не дивлячись на недостатні темпи у боротьбі з корупцією, Україна проводить інші важливі реформи, які дають надію.

"Але все може бути втрачено, якщо ми забудемо. Якщо ми будемо ігнорувати. Якщо ми поставимо наші економічні інтереси перш за все ніби не існує війни вже четвертий рік тут – у Європі", – заявила Кальюлайд.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: