fbpx
Сьогодні
20:35 02 Чер 2018

Справа Штепи: суд перенесено на невизначений час

Орджоникідзевський районний суд міста Харкова задовольнив клопотання адвокатів екс-мера міста Слов'янська Донецької області Нелі Штепи про відведення трьох з чотирьох членів суддівської колегії.

Про це повідомляє адвокат Олександр Шадрін у Facebook.

Шадрін зазначив, що задовільнене клопотання захисту передбачає відведення трьох з чотирьох суддів, тому що "двоє суддів – з числа переселенців, і у них може бути упереджена думка про суть справи, і одна суддя – жінка, яка отримувала погрози і її думка теж може бути упередженою".

Також повідомляється, що суд перенесено на невизначений час.

"Тепер Орджоникідзевський райсуд має провести електронний перерозподіл суддів для продовження процесу. Скільки на це знадобиться часу, не відомо", – додав Шадрін.

За словами адвоката, Штепа була присутня на суді, проте не виступала.

"На наступному засіданні буде розгляд питання про запобіжний захід для Штепи, оскільки термін колишнього заходу закінчився ще в січні цього року", – зазначив захисник.

Posted by Oleksandr Shadrin on Friday, June 1, 2018

Нагадаємо, Нелю Штепу звинувачують у низці тяжких злочинів, в тому числі в посяганні на територіальну цілісність України, яка спричинила за собою загибель людей, і створенні терористичної організації. У разі доведення провини, їй загрожує довічне ув'язнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: