fbpx
Сьогодні
09:06 02 Чер 2018

Італія хоче депортувати півмільйона мігрантів

Новий уряд Італії планує виконати свою передвиборчу обіцянка та вигнати з країни всіх нелегальних мігрантів.

Про це пише The Guardian.

Міністр внутрішніх справ Італії Маттео Сальвіні заявив, що має намір зберегти передвиборчу обіцянку та "повернути додому" сотні тисяч нелегальних мігрантів в Італії.

"Італія відкриває двері для хороших людей і вручає квиток в один кінець тим, хто приїхав до Італії, щоб створювати безлад і при цьому сподіватися, що про них подбають. Відправити їх додому – один з наших головних пріоритетів", – сказав міністр.

Сальвіні зайняв одну з найвпливовіших урядових посад Італії, яка дозволяє керувати питаннями внутрішньої безпеки, цивільних прав, імміграції.

При цьому він очолює ультраправу Лігу – націоналістичну партію, яка проводить кампанію за депортацію 500 тисяч мігрантів, які незаконно проживають в Італії.

Згідно з планом, кожен нелегальний мігрант буде депортований з країни на літаку в супроводі двох італійських агентів. В середньому одна депортація коштуватиме 3000 євро. Всього планують витрати до 1,5 млрд євро.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: