fbpx
Сьогодні
16:07 01 Чер 2018

Порошенко звільнив райголову на Одещині за перешкоджання інвесторам

Президент Петро Порошенко звільнив очільника району на Одещині, який саботував інвестиційний проект.

Про це йдеться на офіційному сайті глави держави.

"Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Одещину звільнив голову Татарбунарської районної державної адміністрації Одеської області Олександра Кривенка", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що він півроку не міг підписати угоду про передачу в оренду інвесторам земельної ділянки для будівництва об'єктів альтернативної енергетики.

"Сьогодні, через півроку, підприємство не те що не розпочало будівельні роботи, воно навіть землю в оренду не отримало. А все через те, що голова Татарбунарської райдержадміністрації з невідомих мені причин вважає за можливим не укладати вже півроку відповідну угоду з підприємством",  – обурився Порошенко.

Він зазначив, що реакція влади на такі інциденти буде жорсткою.

"Якщо чиновники на місцях дозволяють собі утворювати перешкоди інвесторам на догоду, ми з вами розуміємо, яким інтересам. Впевнений в тому, що реакція влади має бути жорсткою. І ми не маємо затягувати з прийняттям відповідних рішень", – підкреслив глава держави.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: