fbpx
Сьогодні
21:09 31 Тра 2018

За підтримки НАТО: ЗСУ створять кіберполігон

Фото Reuters

В Україні в рамках трастового фонду Північноатлантичного Альянсу з кіберзахисту створюється кіберполігон Збройних сил України.

Про це повідомив т.в.о.начальника Головного управління військового співробітництва Генерального штабу ЗСУ Валентин Левчик на брифінгу в Києві, повідомляє УНІАН.

"Трастовий фонд НАТО з кібернетичного захисту. Тут я хочу зауважити, що відповідальним органом державної влади за реалізацію проекту цього трастового фонду є СБУ, але в рамках цього трастового фонду Збройними силами реалізується пілотний проект зі створення кіберполігону ЗСУ. Цікавий проект", – зауважив Левчик.

За його словами, трастові фонди НАТО використовуються для розвитку оперативних спроможностей та сприяння загальній трансформації ЗСУ.

"Зараз працюють 8 таких фондів, 6 з яких були започатковані на виконання рішень саміту НАТО в Уельсі, у вересні 2014 року, на фоні агресії Росії проти України", – заявив він.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: