fbpx
Сьогодні
15:44 31 Тра 2018

У Києві вп'яте перенесли тендер на будівництво метро на Виноградар

"Київський метрополітен" через відсутність пропозицій вже в п'ятий раз переніс аукціон на будівництво ділянки Сирецько-Печерської лінії, яка повинна з'єднати станцію "Сирець" і Виноградар.

Про це свідчить тендерна пропозиція, оприлюднена в системі ProZorro.

Спочатку аукціон мав відбутися 27 березня, проте пізніше переносився – спочатку на 7 травня, потім – на 29 травня, 19 червня і 4 липня.

Відповідно до нинішньої інформації, аукціон відбудеться 15 серпня. Період подачі тендерних пропозицій – до 10 липня.

При цьому знизилася орієнтовна ціна закупівлі – якщо спочатку заявлялася вартість в 6,322 млрд гривень з кроком в 0,5%, то зараз рішенням тендерного комітету заявлена ​​ціна закупівлі – 5,993 млрд гривень.

Згідно з проектом, планується побудувати ділянку від станції "Сирець" до станції "Проспект Правди" з двома станціями ( "Мостицька", "Проспект Правди") і ділянкою вилочного відгалуження в бік станції "Виноградар" (перша черга будівництва).

Сума тендерного забезпечення, як і мінімальний крок ціни, становить 31,6 млн грн.

У Київському метрополітені розраховують, що переможець конкурсу побудує необхідну частину метро за три роки – до квітня 2021 року.

Як повідомлялося раніше, депутати Київської міської ради заклали в бюджет міста на будівництво метро на Виноградар 2,5 млрд грн.

Ще в березні депутати Київради надали дозволи на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок КП "Київський метрополітен" під будівельні майданчики для прокладки метро на Виноградар.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: