fbpx
Сьогодні
15:04 31 Тра 2018

Окупанти знищують будинки жителів Південного, щоб залякати людей, - штаб

Бойовики почали обстрілювали з крупнокаліберних кулеметів та мінометів околиці Горлівки для залякування місцевих жителів.

Про це повідомив представник прес-центру Об'єднаних сил підполковник Віктор Шубец у Facebook.

Російсько-окупаційні війська 9 разів застосовували важке озброєння, 28 разів вели прицільний вогонь по українським підрозділам.

"Противник змінив тактику та останнім часом вдається до систематичних обстрілів селища Південне (Чигирі), що на околицях Горлівки, з крупнокаліберних кулеметів та мінометів. Основною метою ворога є знищення житлових будинків та залякування місцевих жителів", – заявив Шубец.

Тим часом вогонь по захисникам Південного майже не ведеться: оборонці населеного пункту вчасно виявляють вогневі засоби противника та придушують їх вогнем. Об'єднані сили також надають усю необхідну допомогу місцевим жителям.

На Луганщині найбільш напруженою була обстановка в районі населеного пункту Новотошківське, яке опинилося під прицілом окупантів через проведення низки заходів щодо надання гуманітарної допомоги дітям від командування Об'єднаних сил.

На Донецькому напрямку активні оборонні дії підрозділи Об'єднаних сил вели в районах населених пунктів Зайцеве та Новотроїцьке. Адекватну відповідь ворог отримав також на Маріупольському напрямку поблизу населених пунктів Чермалик і Гнутове.

Під час бойових дій двоє наших захисників отримали поранення. Бійців невідкладно евакуйовано до шпиталю, їхньому життю нічого не загрожує. За даними розвідки, втрати ворога минулої доби склали: двоє загиблих та четверо поранених.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: