fbpx
Сьогодні
12:26 31 Тра 2018

ОБСЄ зафіксувала 131 танк і ракетні комплекси біля Донецька та Луганська

Спостережна місія ОБСЄ зафіксувала на знімках велику кількість військової техніки окупантів біля окупованих міст Донбасу.

Про це йдеться у звіті організації.

Світлини були знятті 26 травня.

На знімках були зафіксовані: 57 танків в 4 км на південний схід від Тернового (57 км від Донецька); 34 танка поблизу Круглика (31 км на північний захід від Луганська); 19 танків, вісім самохідних мінометів (чи гаубиць) і 24 мобільних міномета (чи гаубиці) поблизну Мирного

Крім того, були зафіксовані кадри з 13 танками поблизу Шимшинівки (27 км на північний захід від Луганська); вісім танків і сім мінометів (чи гаубиць) близько Міузінська; а також чотири ракетно-повітряних комплекси типу "земля-повітря"поблизу Бухаевки (37 км на північний захід від Луганська).

Вже 27 травня було помічено ще більше танків, а саме 34 танка приблизно в 4 км на південний схід від Тернового, а також самохідні гаубиці та протитанкові гармати МТ-12 Рапіра, 100 мм та PM-38 , 120 мм поблизу Мирного.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: