fbpx
Сьогодні
22:55 31 Тра 2018

Індекс поштового розвитку: "Укрпошта" піднялася на 7 позицій, обігнавши Росію та Норвегію

Фото: Укрпошта

У рейтингу Всесвітнього поштового союзу за індексом поштового розвитку «Укрпошта» піднялася на сім позицій та посіла 33-є місце серед 173 пошт світу.

Про це пише NaChasi.

Україна завдяки роботі Укрпошти не просто піднялася на 7 сходинок – із 40 місця на 33. Ми обійшли пошти таких країн, як РФ та Норвегія, які залучають для свого розвитку значні державні субсидії та мають істотно нижчий рівень конкуренції з приватними гравцями ринку

в. о. генерального директора «Укрпошти» Ігор Смілянський

Інтегрований індекс розвитку поштового зв'язку країн (2IPD) розраховуються за спеціальною методикою, яка враховує дані трекінгу про поштові відправлення (у світі понад 5,1 мдрд трекінг-статусів в 2017 р.), офіційну статистику щодо діяльності поштових операторів (враховувалося понад 100 показників), ключові власні дослідження ВПС.

Кожна зі 173 пошт країн світу оцінювалася за показниками ефективності (від 0 до 100) за такими аспектами поштового розвитку, як: надійність доставки, доступність доставки (розміри мережі та обсяги поштового обміну), портфель продуктів та послуг, інноваційність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: