fbpx
Сьогодні
20:22 31 Тра 2018

ДП “Антонов” отримав нового президента

"Укроборонпром" 30 травня офіційно призначив Олександра Донця директором ДП "Антонов".

Про це повідомляє прес-служба "Антонов" у Facebook.

Президентом ДП "Антонов" призначено Олександра Донця, який раніше займав посаду віце-президента з виробництва та в період з 21 до 30 травня тимчасово виконував обов'язки президента держпідприємства.

"В день 72-ої річниці від дня заснування підприємства, 31 травня 2018 року, генеральний директор ДК "Укроборонпром" Павло Букін привітав колектив підприємства та представив нового керівника", – йдеться у повідомленні.

Довідка:

Донець Олександр Дмитрович закінчив у 1988 році Київський інститут інженерів цивільної авіації (нині – Національний авіаційний університет) і розпочав свою трудову діяльність розпочав на ДП "Антонов" на посаді інженера з експлуатації.

У 2014 році став генеральним директором Державного авіаційного підприємства "Україна". З вересня 2015 року по листопад 2016 року – директор авіакомпанії, помічник директора ДП обслуговування повітряного руху України "Украерорух". З грудня 2016 року – віце-президент з виробництва ДП "Антонов".

Президентом ДП «АНТОНОВ» призначено Донця О.Д.Наказом ДК «УкрОборонПром» від 30 травня 2018 року Президентом ДП…

Posted by Antonov Company on Thursday, May 31, 2018

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: