fbpx
Сьогодні
18:29 30 Тра 2018

Nord Stream 2 підтвердила арешт активів за позовом Нафтогазу

Компанія Nord Stream 2 AG, яка будує російський газопровід Північний потік – 2, підтвердила отримання ордера про арешт у зв'язку зі стягненням боргу російської компанії Газпром.

Про це передає Інтерфакс-Україна.

"Ми не коментуємо деталі цієї юридичної процедури. Вона не матиме впливу на проект Північний потік 2", – відзначили в компанії.

При цьому, заступник міністра енергетики РФ Анатолій Яновський повідомив Інтерфаксу, що Міненерго Росії не володіє будь-якою інформацією щодо можливого арешту акцій.

У Газпромі також підтвердили інформацію про те, що Нафтогаз України намагається примусово стягнути $2,6 млрд в Швейцарії.

"Газпрому" стало відомо, що Нафтогаз України вдається на території Швейцарії до дій з примусового виконання рішення Стокгольмського арбітражу від 28 лютого 2018 року у спорі щодо транзитного контракту. Проте наразі Газпром не отримував ніяких офіційних повідомлень у рамках цієї процедури, тому детальні коментарі може бути надано лише після ретельного вивчення документів, коли вони офіційно надійдуть на адресу Газпрому", – сказали у російській компанії.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: