fbpx
Сьогодні
20:57 30 Тра 2018

Гроші ЄІБ: Кабмін схвалив проекти розвитку громадського транспорту у 4 містах

Кабінет міністрів України на засіданні Комітету проекту Європейського інвестиційного банку "Міський громадський транспорт України" прийняв рішення про затвердження шести проектів розвитку муніципального транспорту в 4 містах України.

Про це інформує ЦТС.

Загальна сума реалізації проектів – 89 млн євро. З них 45 млн євро передбачаються на оновлення рухомого складу Харківського метрополітену, 10 млн євро – на придбання рухомого складу для комунального підприємства "Тролейбусне депо №3" у Харкові; 12 млн євро на придбання трамваїв отримає ЛКП "Львівелектротранс", ще стільки ж – львівське "Автотранспортне підприємство №1"; 6 млн євро планують витратити на придбання тролейбусів у Чернігові; в 4 млн євро обійдеться оновлення рухомого складу комунального підприємства "Електроавтотранс" в Сумах.

Тепер проекти очікують схвалення ЄІБ.

"Після отримання погодження від ЄІБ на фінансування цих підпроектів кінцеві бенефіціари зможуть почати процес підготовки і підписання Субкредитної угоди про передачу коштів і тендерні процедури. Мінінфраструктури очікує, що тендери за вказаними підпроектами відбудуться до кінця року", – йдеться в повідомленні транспортного відомства.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: