fbpx
Сьогодні
09:44 30 Тра 2018

Діти з окупованих територій: "Мої плани на літо – вижити" (фото творів)

Твори дітей школи в селищі Гольмівський (передмістя Горлівки) на тему "Мої плани на літо" шокувало соціальні мережі.

Дітям в школі задали написати твір про те, як вони будуть проводити літні канікули. Дитячі твори розривають душу. Вони дуже рано подорослішали. Що зробив "руський мир" з дітьми – просто вкрав у них безтурботне дитинство.

У дитячому, здавалося б невинному, твори написані такі дорослі і страшні речі. Тільки задумайтеся, наскільки покалічені долі дітей. У кожному з даних творів написано одне – "хочу, щоб закінчилася війна", і тут же роблять припущення, що війна не закінчиться.

Дітям залишається тільки мріяти про те, як піти в ляльковий театр, або з вудкою на риболовлю, або ж просто у дворі погуляти і пограти з іншими дітьми.

"Ось вони плани на літо дитини, в будинок якого прийшов "руський мир", "вижити цього літа, що б потім піти знову в школу". Російські військові, т.зв. "добровольці", що прийшли вбивати дітей і сіяти свій "русський мир" на землю України, і ви, люди, які дивляться зомбоящик з озвученням Кисельовщини, які у вас плани на літо?..", – пише автор з окупованих територій "Рубриці".

сочинения Донбасс

сочинения Донбасс

сочинения Донбасс

сочинения Донбасс

сочинения Донбасс

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: