fbpx
Сьогодні
11:04 30 Тра 2018

Бабченко міг знати свого вбивцю, - екс-депутат Держдуми

Колишній депутат Державної Думи Росії Ілля Пономарьов припустив, що вбитий у Києві російський журналіст Аркадій Бабченко міг знати свого вбивцю

Про це він заявив в ефірі одного з каналів, повідомляє Рубрика.

При цьому Пономарьов розповів про цілеспрямовану кампанію російських спецслужб із залякування російських опозиціонерів у різних країнах і підготовки замахів на них із вербуванням для цього екс-бійців добробатів.

"Думаю, це цілком цілеспрямована кампанія залякування. Останніми днями я чув кілька повідомлень із різних джерел про те, ще хтось незрозумілий, але явно зі спецслужб, вербує вихідців із добровольчих батальонів, щоб влаштовувати замахи на російських опозиціонерів, причому в різних країнах", – сказав екс-депутат Держдуми.

У Facebook Пономарьов уточнив, що чув за три дні чув про три замовлення на російських опозиціонерів-емігрантів і висловив побоювання, що смерть Бабченка – не остання.

"За останні три дні я чув про три замовлення на російських опозиціонерів із числа емігрантів. Вербують колишніх бійців добробатів. Упевнений, що вбивцю треба шукати в цьому середовищі. Боюся, це не остання смерть", – написав екс-депутат Держдуми.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: