fbpx
Сьогодні
Анонс 13:49 28 Тра 2018

У Києві запрошують на Public Talk Економічний прорив: чи можливе "українське диво"?

Вільна Академія Змін запрошує на Public Talk Економічний прорив: чи можливе "українське диво"?, яка відбудеться 30 травня о 19:30 в Музеї історії Києва (вул. Б. Хмельницкого, 7).

«План Маршала», «кельтський та азійські тигри», «японське економічне диво», «польська шокова терапія» та багато інших назв є визначенням неймовірних економічних проривів, досягнутих у багатьох країнах світу, які впродовж історії потрапляли в ситуації, коли назрівала необхідність кардинальних змін в економіці та суспільному житті загалом. І саме економічні прориви часто ставали основною для подальшого прогресу в цих державах.

Сьогодні Україна проходить свій революційний шлях і, як ніколи, потребує свого економічного прориву. Чи вдасться це? Чи можливий він узагалі і чи станемо ми свідками «українського економічного дива»?

На зустрічі у форматі public talk ви будете мати унікальну можливість дізнатися про це з перших вуст та отримати відповіді також на інші актуальні запитання:

  • Чи можливе повторення в Україні сценарію економічних реформ, які відбулися у пост-комуністичних країнах у 1990-ті роки?
  • Чи потрібна повна «лібералізація» та «децентралізація» економіки?
  • Що можливо, а що неможливо реформувати в економіці та нашому суспільстві загалом у рамках одного покоління та від чого це залежить?
  • Який «цивілізаційний стрибок» повинна зробити Україна, щоб досягти позитивного результату реформ сьогодні?
  • У чому причини гальмування поновлень усередині українського суспільства?
  • Які доречні аналогії з іншими країнами можна провести?

СПІКЕРИ:

  • Олександр Пасхавер – учений-економіст, у різний час був радником трьох президентів України, а також прем'єр-міністрів і міністрів економіки. Упродовж 20 років брав активну участь у впровадженні більшості ринкових реформ в Україні.
  • Павло Шеремета – менеджер-економіст, міністр економічного розвитку та торгівлі України з 27 лютого по 2 вересня 2014 року, засновник Kyiv-Mohyla Business School [kmbs] , президент  Kyiv School of Economics, колишній президент Kyiv School of Economics, зараз керівник proryv.in.ua / Майстерня Стратегій
  • Валерій Пекар – громадський діяч і підприємець, співзасновник громадянської платформи Нова Країна, член  Національної ради реформ / National Reforms Council (2014-2016), радник міністра економіки (2014-2016).

СПЕЦІАЛЬНІ ГОСТІ:

  • Денис Бродський – HR – менеджер, експерт Reanimation Package of Reforms , екс-голова Національного агентства з питань державної служби (лютий- квітень 2014).
  • Наталія Кривда – доктор філософських наук, професор Taras Shevchenko National University ofKyiv , директор Edinburgh Business School Eastern Europe , експерт Reanimation Package ofReforms
  • Володимир Дубровський – економіст центру соціально-економічних досліджень CASE Україна; брав участь у написанні "Меморандуму Розвитку Країни" для World Bank Ukraine , член Несторівської групи / Nestor Group.

Вхід: 400 грн у день події/350 грн за посиланням https://bit.ly/2L6jH5Z

Більше інформації про подію тут.

Інформаційний партнер зустрічі – ІА "Рубрика".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: