fbpx
Сьогодні
22:46 28 Тра 2018

США підготували новий пакет санкцій проти КНДР, Китаю і РФ, - ЗМІ

Адміністрація Трампа підготувала пакет нових санкцій, пов'язаних з Північною Кореєю, а також третіми країнами, які продовжують взаємодіяти з КНДР, однак призупинила процес їх оголошення та імплементації з огляду на поновлення підготовки до саміту США і КНДР.

Нові санкції загрожують, у тому числі, компаніям з Китаю й Росії, повідомило з посиланням на два джерела видання The Wall Street Journal.

"Міністерство фінансів підготувало пакет із санкціями, націленими проти трьох десятків об'єктів, у тому числі російських і китайських підприємств", – цитує видання слова двох представників адміністрації США.

Ці заходи були підготовлені у відповідь на недавню агресивну риторику з боку Кім Чен Ина, що змусила Трампа минулого тижня скасувати запланований саміт.

"Білий дім був готовий оголосити про посилений режим санкцій у вівторок, але в понеділок вирішив відкласти ці кроки на невизначений термін з огляду на продовження переговорів з Північною Кореєю", – йдеться у повідомленні.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: