fbpx
Сьогодні
19:50 28 Тра 2018

Абрамович отримав громадянство Ізраїлю, - ЗМІ

Російський олігарх Роман Абрамович репатріювався до Ізраїля. 28 травня близько 13:00 він прибув до Бен-Гуріона на приватному літаку.

Про це з посиланням на джерела повідомляють "Вести".

За словами співрозмовника видання, літак Абрамовича прибув до першого терміналу міжнародного аеропорту.

Мільярдер пройшов до терміналу на загальних підставах – до приміщення, де оформляють репатріантів, котрі прибули. Там йому було виписано посвідчення нового репатріанта ("теудат-оле") та посвідчення особи ("теудат-зеут").

Із Бен-Гуріона новий репатріант Роман Абрамович вирушив відкривати рахунок у банку та оформляти медичну страховку. За неуточненими даними, зробив він це в Герцлії. Щодо міжнародного паспорта ("даркона"), то на цьому етапі не зрозуміло, чи отримав його Абрамович одразу.

Щодо можливої репатріації Романа Абрамовича в ізраїльських ЗМІ повідомлялося ще минулого тижня. Також висловлювалися припущення, що він має прибути 25 травня. У зв'язку з цим стверджувалося, що мільярдеру, який останніми роками мешкав у Лондоні та володіє футбольним клубом "Челсі", відмовили в продовженні візи від британської влади. Його попередня віза закінчилася, як повідомлялося, 25 травня. Відмова ж була результатом посилення міграційних правил, ухвалених владою Великої Британії щодо російських підприємців на тлі справи про отруєння екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля.

За даними Forbes, Абрамович має серйозні бізнес-інтереси в Ізраїлі, якими він управляє в компанії Millhouse і Ervington. Він також щедро жертвує в Ізраїлі на благодійні цілі.

Роману Абрамовичу є де жити в Ізраїлі. У 2015 році він придбав у Неві-Цедеке (найстаріший квартал Тель-Авіва) нерухомість за 25 млн дол.

Загалом статки Абрамовича оцінюють в 11,4 млрд дол.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: