fbpx
Сьогодні
21:11 27 Тра 2018

Європа починається тут: у Чигирині за підтримки ЄС пройшов масштабний фестиваль Vira Fest

26-27 травня у Чигирині на Черкащині за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні пройшов щорічний фестиваль Vira Fest.

Фестиваль, що не має аналогів в центральній Україні, відбувся на території історико-архітектурного комплексу "Резиденція Богдана Хмельницького".

Для гостей фестивалю продовж двох днів діяли різні локації: безкоштовні розваги для дітей, КвестROOM Хмельницького, Троїцька майстерня, ярмарок "Козацька столиця", фестиваль вуличної їжі, а також Європейська "Читальня" просто неба разом з Європейською креативною фотозоною.

Європейська літературна гутірка "Читальня" пропонувала гостям нові враження та зібрала поціновувачів української книги і всіх, хто не уявляє свого дозвілля без цікавої літератури та нових знань. На цій локації відбувалася презентація літературних новинок від українських видавництв та працювала бібліотека для відвідувачів. Для читачів було організовано затишну і комфортну зону – кожен міг почитати цікаву літературу, відпочити просто неба на м'яких пуфах або зробити фото на згадку в спеціальній фотозоні.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: